Voor wie?

Oorzaken van de verstoring in de spanning van het bindweefsel, zijn bijvoorbeeld, een lichamelijk trauma, een operatie, doorgemaakte infectieziekten, maar ook te grote fysieke en psychische spanningen.

Door een mix van zachte manuele technieken wordt getracht invloed uit te oefenen op de spanning in het bindweefsel, ofwel de fascie. Hierdoor krijgt het lichaam de kans om weer in balans te komen en wordt het zelfgenezend vermogen actief. De therapie grijpt aan op het hele bindweefsel van het lichaam. Hierdoor wordt de therapie met veel succes toegepast bij verschillende gezondheidsklachten.

Hieronder vallen bijvoorbeeld chronische pijn, visusstoornissen, houding- en bewegingsproblemen van de wervelkolom, hoofdpijn, coordinatiestoornissen, leer- en gedragsproblemen, kaakklachten, chronische vermoeidheid, emotionele blokkades en nog vele andere klachten.Maar ook niet aangeboren hersenletsel met klachten als concentratie-een vol hoofd- prikkel/verwerkings problematiek.Uw leeftijd maakt geen verschil, door zijn zachte techniek is deze therapie geschikt voor baby's tot hoog bejaarden.

Mocht het voor u niet duidelijk zijn of integrale manuele therapie iets voor u kan betekenen, dan ben ik graag bereid u telefonisch of per mail advies te geven.

 

 

 

 

.